DSC_9461.2

Allround Logistiek Medewerker

Hamiplant

Wil jij werken in een dynamische, groene omgeving? Steek jij graag je handen uit de mouwen en heb je ruimtelijk inzicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Als logistiek medewerk(st)er zorg jij er samen met je team voor dat alle planten op het juiste moment op de juiste plaats komen. In deze functie maak je deel uit van ons vaste team Logistiek en dus zorg je voor de verdeling en het verzendklaar maken van alle planten.

 

Even voorstellen

Hamiplant is een internationaal handelsbedrijf in kamer- en tuinplanten. Wij zijn onderdeel van Dutch Flower Group, de grootste sierteeltleverancier van Europa. Planten zijn hip en brengen vitaliteit. Dagelijks verblijden wij bouwmarkten, groothandels, tuincentra en bloemisterijen in Europa en Rusland met het mooiste kamer- en tuinplantenassortiment.

Wat ga je doen?

Hoe ziet je dag eruit?

De aanvangstijd van je werkdag is afhankelijk van jouw rooster en de hoeveelheid werk. Je start de dag met het klaarzetten van lege karren in jouw pad. Vervolgens ga je samen met collega’s de planten verdelen: splitsen per klant en kar. Elke samenstelling van de kar verschilt per kar en klant. Elke dag is dus anders, vandaag bouw je de karren op voor bouwmarkten in Duitsland en morgen is het voor een tuincentrum in Italië. Kortom: Samen met jouw collega’s maak jij onze klanten blij door te zorgen dat hun bestelling in goede aantallen én met de juiste kwaliteit geleverd wordt. Voor je het weet is het alweer tijd voor lunch. Je schuift gezellig aan bij de rest van je collega’s in de bedrijfskantine van Hamiplant.

Het kan voorkomen dat er na het verdelen nog ruimte over is voor extra planten op de kar. In dat geval kan degen die verantwoordelijk is voor het pad besluiten om de verkoper de mogelijkheid te bieden om, in overleg met de klant, extra producten aan de kar toe te voegen. Deze planten plaats jij vervolgens op de kar. Iedere volle kar wordt, als eindcontrole, gescand en geseald. Nu is de kar klaar voor vertrek en zit jouw dag er op!

Bekijk de vacaturevideo hier!

Wij vragen

  • Je hebt kennis en ervaring in een vergelijkbare functie
  • Nederlands-, Duits- of Engelstalig
  • Je kunt nauwkeurig werken
  • Je kunt goed samenwerken en bent resultaatgericht

Wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met de functie
  • Een leuke, uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team
  • Een gezonde en informele werkomgeving.
  • Een aantrekkelijke fietsregeling, een bedrijfskantine met verse broodjes en salades en twee keer per week wordt er gratis vers fruit gebracht voor onze medewerkers.
  • Een informele en gezellige bedrijfscultuur

Meer informatie/solliciatieprocedure

Ben jij de logistieke ster die graag onze groene organisatie komt versterken? Solliciteer dan direct. Wil je eerst nog wat vragen? Stuur een WhatsApp bericht naar +31 6 20188054, bel via 0174-612387 of MAIL naar [email protected]

Ben jij onze Allround logistiek medewerker?

Solliciteer direct!

foto Petra 1

Misschien ook interessant voor jou:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord
Pictogram_turnover

0

omzet (2020)

dfg-flower-pink

0

boeketten per week naar de consument

Pictorgram_bloemen

0

bloemen per week naar de consument

dfg-leaf-orange

0

planten per week naar de consument

Pictogram_afzetlanden

0

afzetlanden

dfg-environment-yellow

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

dfg-world-green

0

Landen met kantoren

dfg-employees-blue

0

Medewerkers