HR-Manager

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V., met ca. 160 medewerkers, is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. “Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten.  Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en help ons mee om onze maar ook jouw doelen te verwezenlijken.  Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime HR-Manager.

Wat ga je doen?

Sta je met beide benen in de klei en ga je graag de uitdaging aan om ons bloeiende bedrijf te laten groeien op het gebied van HR? Wij zijn op zoek naar een ervaren HR-manager die ijzersterk is op strategisch niveau, maar die ook uitblinkt in de operatie!

Samen met de huidige HR-manager en het team bouw je aan een toekomstbestendige HR-afdeling, waarin zowel bestaande HR-processen als nieuwe projecten hun plek vinden. Je vormt de verbinding tussen medewerkers en directie. Er is al veel in gang gezet waarop jij verder kunt bouwen. Deze functie biedt je een afwisselende rol van A tot Z binnen een dynamische en innovatieve organisatie, waar een aanpakkersmentaliteit wordt gewaardeerd!

Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop en optimalisatie waar nodig van alle HR-processen, zoals verzuimaanpak en -begeleiding, wagenparkbeheer, opleidingen, uren- en salarisadministratie, personeelswerving en in- en uitstroom. Ook ben je lid van het Management Team. Als MT-lid adviseer je, draag je ideeën aan en breng je vernieuwing in op het gebied van HR. Hiernaast werk je samen met de ondernemingsraad en personeelsvereniging. Kortom: een veelzijdige HR-rol waarbij je zowel operationeel zichtbaar bent in de organisatie maar ook op strategisch niveau meedenkt.

Wij vragen

  • Een afgeronde HBO opleiding richting HR en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • je hebt een aanpakkersmentaliteit, bent georganiseerd en punctueel;
  • je zit vol initiatief, hebt een visie op hoe HR in een dynamisch bedrijf eruit ziet en maakt makkelijk contact met mensen;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed; en
  • ervaring in de tuinbouwsector is een pré, net als kennis van de systemen ADP en Protime.

Wij bieden

  • Een leuke, leidinggevende rol waarin je het HR beleid kan neerzetten, veel vrijheid hebt en je expertise gewaardeerd en benut wordt;
  • een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid;
  • een informele organisatiecultuur binnen een dynamisch bedrijf;
  • een markconform salaris met prima arbeidsvoorwaarden; en
  • wekelijks een prachtig boeket voor thuis.

Geïnteresseerd?

Ben jij de HR-manager die gaat bijdragen aan de doorontwikkeling van HR en de verdere professionalisering binnen ons bedrijf? Ben je toe aan een uitdagende vervolgstap en herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Neem dan snel contact met ons op! Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag (VOG)/verklaring van geen bezwaar (VGB) kan deel uitmaken van de aanstellingsprocedure.

Stuur je cv en motivatiebrief aan Maya Westerhof, HR Manager, via e-mail: [email protected].

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Paul Hoogenboom (Algemeen directeur) . Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06-53184370 of via e-mail: [email protected].

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie en wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij de HR-Manager die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Misschien ook interessant voor jou:

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord

0

omzet (2021)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers