HR Manager

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V., met ca. 160 medewerkers, is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. “Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten.  Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en help ons mee om onze maar ook jouw doelen te verwezenlijken.  Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime HR Manager.

Wat ga je doen?

Als HR-manager ga je samen met onze huidige manager zorgen voor een upgrade van de HR-afdeling in ons snel groeiende bedrijf. Je fungeert als vraagbaak voor collega managers en onze medewerkers m.b.t. personeelsvraagstukken. Verzuimaanpak en -begeleiding, wagenparkbeheer, opleidingen, uren- en salarisadministratie, personeelswerving en in- en uitstroom zijn enkele van de taken waar ook een optimalisatieslag gemaakt moet gaan worden. Aanpakken, hands-on mentaliteit, zijn daarvoor nodig als eigenschappen om dit efficiënt op te kunnen pakken.

Wij vragen

Een enthousiaste, ervaren HR manager met een HBO- en eventueel aanvullende opleidingen. Je bent in staat zelfstandig te werken en projecten op te pakken. Een pro actieve, resultaatgerichte instelling, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal horen bij deze functie, ons team en ons bedrijf. Ervaring in onze sector is een pré, net als kennis van de systemen ADP en Protime.

Wij bieden

Een fulltime functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een HR-team van momenteel 3 collega’s. Een uitdagende baan bij een internationaal bedrijf met vestigingen in de VS en China. Wij zorgen voor een aangename werkomgeving, prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en wekelijks een mooi weekendboeket! Regelmatig is er overleg met collega HR-medewerk(st)ers  van ons moederbedrijf Dutch Flower Group.

Geïnteresseerd?

Klinkt bovenstaande als de uitdaging waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek en rondleiding in ons bedrijf,  hopelijk kunnen we daarna vervolgstappen maken. Stuur eerst je CV met motivatiebrief naar [email protected] . Wil je toch eerst wat meer weten? Neem contact op met onze HR-manager Maya Westerhof, te bereiken via 06-53384635 of [email protected] .

Ben jij de HR Manager die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Misschien ook interessant voor jou:

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord

0

omzet (2021)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers