fotografie DFG 2020

HR Advisor

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V., met ca. 160 medewerkers, is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. “Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten.  Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en help ons mee om onze maar ook jouw doelen te verwezenlijken.  Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime HR Advisor.

Wat ga je doen?

Als HR Advisor maak je onderdeel uit van onze HR-afdeling van in totaal 4  medewerkers. In deze veelzijdige en uitdagende functie houd je je bezig met alle facetten van het HR vak. Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers en managers met betrekking tot diverse personeelsvraagstukken. Je biedt ondersteuning bij alle primaire processen zoals uren- en verzuimregistratie (Protime), verzuimbegeleiding, uitzendkrachten, in-door-uitstroom, W&S, wagenpark, salarisverwerking (ADP), opleidingen en onderhoudt o.a. contacten met het UWV, leasemaatschappij en andere partijen.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste  HR Advisor met genoeg ambitie om in de toekomst door te groeien binnen het HR-team. Je beschikt dan ook over een HR opleiding op MBO/HBO niveau, bent leergierig, proactief, resultaat- en oplossingsgericht, beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal, hebt kennis en ervaring met de wet- en regelgeving op het HR-vlak. Je kunt goed plannen, bent stressbestendig, accuraat ingesteld en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.  Je hebt kennis van MS Office, LinkedIn en enige kennis van ADP en/of Protime zou een pré zijn.

Wij bieden

Een uitdagende job met een internationaal tintje in een aangename, moderne werkomgeving met leuke collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform.

Geïnteresseerd?

Wil jij werken bij ons mooie en steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar naast sfeer, teamwork en efficiëntie,  onze klanten en onze werknemers centraal staan? Neem dan contact met ons op! Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Maya Westerhof (HR Manager), te bereiken via [email protected] of via 06-53384635. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected].

Ben jij de HR Advisor die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Misschien ook interessant voor jou:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord
Pictogram_turnover

0

omzet (2021)

dfg-flower-pink

0

boeketten per week naar de consument

Pictorgram_bloemen

0

bloemen per week naar de consument

dfg-leaf-orange

0

planten per week naar de consument

Pictogram_afzetlanden

0

afzetlanden

dfg-environment-yellow

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

dfg-world-green

0

Landen met kantoren

dfg-employees-blue

0

Medewerkers