Accountmanager Midden-Oosten & Azië

Ben jij de wildflower die we zoeken?

De bloemenwereld is een wereld waar je direct vrolijk van wordt. Felle kleuren, prachtige bloemen, heerlijke geuren: alleen ons product zou je al overhalen om te solliciteren. Je kunt geluk niet kopen, maar bloemen wel. Dat snappen onze klanten ook. Als accountmanager begeleid je hen van A tot Z. Kom jij werken bij ons in De Kwakel?

Wat ga je doen als accountmanager Midden-Oosten & Azië?

 • ’s Ochtends vroeg druppelen jij en je collega’s het kantoor binnen. Jullie klanten zijn namelijk al heel wat uren wakker.
 • Jij bent een bezig bijtje. Klantcontact, administratie, regelwerk: laat dat maar aan jou over. Je begint vandaag met de laatste orders voor de zending in het ERP systeem zetten.
 • Tussendoor word je gebeld door een klant die een order wil doorgeven. Jouw Engels is on point, dus je begrijpt meteen wat de wensen zijn. Je voert de order in en geeft de details door. Check, weer een tevreden klant!
 • Hele dag door komen er vragen via WhatsApp, e-mail en telefoon met vragen van klanten. Van groothandels en importeurs, tot high end bloemisten en weddingplanners: jouw klantenbestand is net zo divers als ons aanbod. De vragen trouwens ook.
 • Zo, nu eerst lunchen in de nieuwe bedrijfskantine met heerlijk assortiment aan broodjes, soepen e.d. Hierna is het tijd om de laatste emails te beantwoorden. Er zijn vooral vragen over verschillende bloemen, wat bijvoorbeeld het beste te verkrijgen is voor moederdag in het Midden Oosten.
 • Je bent ontzettend goed in het matchen van ons aanbod met de vraag van de klant. Daarbij houd je rekening met culturen, vrachtkosten en valuta’s. Voor je het weet heb je een aantal sterke offertes de deur uitgedaan.
 • Over een paar weken staat er een klantbezoek in het Midden-Oosten gepland. Je besteedt het laatste uur van je werkdag aan het boeken van een vlucht en hotel. Gelukkig mag je zelf bepalen hoelang je gaat. Dit keer vertrek je op zondagavond en vlieg je terug op vrijdag. Je hebt jouw klantbezoek effectief ingedeeld, zodat je zoveel mogelijk klanten en potentiële klanten in één keer kunt bezoeken.

’Holex is in mijn ogen een geoliëde machine. De sfeer op de afdeling is heel relaxt. Er heerst echt een groepsgevoel en we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.’’
– Rick Rusman, accountmanager

Werken bij Holex

Connecting Continents is onze visie. We zetten de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna. Met meer dan 160 medewerkers zijn we de Nederlandse marktleider op gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Door onze relaxte bedrijfscultuur en hardwerkende collega’s, kunnen we elke dag blijven groeien. En hard ook. Niet alleen vanuit De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Dat doen we als team. Word jij onze nieuwe collega die Holex verder laat groeien in Midden Oosten & Azië?

Wie ben jij als accountmanager?

 • Dagelijks praat jij honderduit met klanten en collega’s, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Je bent goed met cijfers en gaat elke dag voor het allerbeste resultaat.
 • Het Officepakket van Microsoft ken je op je duimpje. Hoe onze ERP, CRM en webshopsystemen werken? Dat leren wij je.
 • Vastomlijnde werktijden heb jij niet nodig. Jij snapt als geen ander dat klanten uit andere tijdzones soms buiten kantoortijden geholpen moeten worden.
 • Een lange vlucht vind jij geen probleem of het nu Dubai, Singapore of Seoul is. Een aantal keer per jaar vlieg jij de wereld over om klanten te bezoeken. Weet je meteen welke route onze bloemen afleggen.

Wat krijg je als accountmanager?

 • Een brutosalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring (dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken).
 • 25 vakantiedagen. Niet alleen onze bloemen reizen de wereld over, ook jij hebt af en toe een vakantie nodig.
 • Natuurlijk liggen er een laptop en smartphone voor je klaar.
 • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.
 • Wekelijks een mooi weekendboeket. Om je partner mee te verrassen bijvoorbeeld. Of je moeder. Of gewoon voor jezelf. Daar wordt toch iedereen blij van?
 • Genoeg mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen. Bij ons kom je helemaal tot bloei.
 • Wij geven je veel vrijheid in hoe jij je dagen inricht. Het resultaat telt. Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen. Mensen ook.

Accountmanager bij Holex jouw baan?

Lijkt de bloemenwereld jou wel wat? Laten we dan kennismaken. Stuur je sollicitatie dan naar Lenneke van der Heijden (HR manager): [email protected]. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Heb je een vraag? Stel deze aan:

Reinier Voskamp
Area Manager Middle East & Asia
[email protected]
06- 26 14 64 58

Ben jij de Accountmanager Midden-Oosten & Azië die wij zoeken

Laat het ons weten en stuur je sollicitatie naar

Misschien ook interessant voor jou:

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers