fotomel_9380_TRADEFAIR18.jpg
Dutch Flower Awards

Dutch Flower Awards

De samenwerking met onze ketenpartners is voor onze bedrijven van groot belang in de ontwikkeling en groei van onze klanten. Jaarlijks worden daarom de Dutch Flower Awards uitgereikt aan de meest waardevolle ketenpartners in de categorieën: Snijbloemen, Planten en Buitenland.

De Dutch Flower Awards werden op 8 november 2018 voor de 17e keer uitgereikt tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair.

De genomineerden waren:

  • Karel Bolbloemen, Van Helvoort Company en Vreeken Bouvardia (categorie snijbloemen);
  • Ammerlaan-Sosef, Fachjan en Van der Salm (categorie planten);
  • Leybaert uit België, Tambuzi uit Kenia en Plantas Ornamentales de Costa Rica (categorie buitenlandse leverancier).

De winnaars van de Dutch Flower Awards 2018 met het thema Duurzaamheid zijn geworden:

Dit jaar werd de Preferred Partner Recognition uitgereikt aan CargoMaster uit Colombia.

 

Dutch Flower Award Genomineerden 2017

In de categorie snijbloemen zijn de genomineerden Sunlife Flowers, De Haas Calla's en Winco Holland. Ten Have Plant, Van der Voort Potplanten en Oriental Growers zijn genomineerd in de categorie Planten. Verdes Export Maresme uit Spanje, Mystic Flowers uit Ecuador en Nini Flowers uit Kenia zijn de drie genomineerden in de categorie Buitenlandse Leverancier.

Dutch Flower Awards

Marco van Zijverden, CEO van Dutch Flower Group (DFG), maakte tijdens de RFH Trade Fair op haar stand de winnaars van de Dutch Flower Awards 2017 bekend. Dit jaar stond het thema ‘digitalisering’ centraal bij de toekenning. 

Het is inmiddels de 16e keer dat DFG met de Dutch Flower Awards haar ketenpartners in de schijnwerpers zet. Deze onderscheidingen werden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers. De Haas Calla’s (zantedeschia, helleborus) uit De Lier is uitgeroepen tot winnaar in de categorie snijbloemen. In de categorie planten ging de onderscheiding naar Oriental Growers (onder meer bonsai, lucky bamboo en cactus) uit Bleiswijk. Nini Flowers (rozen) gevestigd in Naivasha, Kenia, is uitgeroepen tot winnaar in de categorie buitenlandse leverancier.

Preferred Partner Recognition

Na de uitreiking van de Awards werd logistiek partner De Winter Logistics verrast met de toekenning van de Preferred Partner Recognition.

 

Dutch Flower Awards 2016

Van Den Berg Roses uit Poeldijk is onderscheiden als de meeste waardevolle leverancier in de categorie snijbloemen. De winnaar in de categorie planten, met vestigingen in Hazerswoude, Boskoop en Bleiswijk, is Hoogeveen PlantsHerburg Roses (Ethiopië) werd uitgeroepen als winnaar in de categorie buitenlandse leverancier. 

Preferred Partner Recognition
Ketenpartner Chrysal International ontving een erkenning voor de intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group (DFG)-bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Joep Wiegel en Rolf Timmerman namen namens Chrysal de Preferred Partner Recognition in ontvangst.

 

 

Dutch Flower Award Winnaars 2015

J.W. Knoppert & Zn. uit ’s-Gravenzande is onderscheiden als de meeste waardevolle leverancier in de categorie snijbloemen. De winnaar in de categorie planten, ook gevestigd in ’s-Gravenzande, is Solis Plant. Afriflora (Ethiopië) werd uitgeroepen als winnaar in de categorie buitenlandse leverancier.

undefined

 

Preferred Partner Recognition

Deze erkenning is in het leven geroepen om, naast de Dutch Flower Awards, ketenpartners die intensief en toekomstgericht met onze bedrijven samenwerken, ook in de spotlights te zetten.

Verpakkingsleverancier Van Dongen-De Jong/Twinpack ontving een erkenning voor de intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group (DFG) bedrijven, de Preferred Partner Recognition. 

undefined