fotomel_0197_dfgcons_2015.jpg
Media

Parfum Flower Company vormt strategische alliantie met Dutch Flower Group

Parfum Flower Company (PFC) gaat een strategische samenwerking aan met Dutch Flower Group (DFG). PFC is marktleider op het gebied van geurende rozen en vermarkt deze vanuit haar vestiging in Nederland, naar vele bestemmingen wereldwijd.

Binnen Dutch Flower Group zal PFC een eigen positie innemen op dit onderscheidende pakket van rozen en via het platform van Coloríginz werken aan verdere uitbouw van haar marktpositie.

De directie van PFC blijft ongewijzigd, Wouter de Vries (algemeen directeur) zal leiding blijven geven aan dit nieuwe onderdeel binnen DFG. Medio juli 2018 zal PFC verhuizen naar een eigen onderkomen aan de Cotoneaster 70 op het bedrijventerrein Zuid in De Kwakel.

“Met het sterke onderscheidend vermogen van Parfum Flower Company zien wij grote kansen voor uitbouw van de marktpositie in deze strategische alliantie. Met name het internationale netwerk van exporterende groothandelsbedrijven, waar DFG mee samenwerkt, zal hier een grote bijdrage aan kunnen leveren,” aldus De Vries.