Van Dam joins DFG_press photo_Leon van Dam, Marco van Zijverden, Piet van Dam.jpg
Media

P. van Dam & Zn. B.V. sluit zich aan bij Dutch Flower Group

Dutch Flower Group neemt de activiteiten van P. van Dam over

Vanaf 1 januari 2020 sluit bloemen im- en exportbedrijf P. van Dam & Zn. B.V. (Van Dam) zich aan bij Dutch Flower Group (DFG).

Van Dam is sinds 1973 actief in de levering van verse snijbloemen aan groothandelsbedrijven in West-Europa. Vanuit de hoofdvestiging aan de Middel Broekweg 39 te Honselersdijk werken dagelijks 80 medewerkers aan het op maat beleveren van groothandelaren in West-Europa.
Naast exportactiviteiten beschikt Van Dam ook over een netwerk voor de import van snijbloemen uit onder meer Spanje, Italië en Ecuador.

Van Dam zocht naar een betrokken partner om de verdere groei van haar klantenportfolio en uitbreiding van haar dienstverlening te kunnen realiseren. Die is gevonden in Dutch Flower Group. Vanaf 1 januari 2020 komen de import- en exportactiviteiten van Van Dam onder de DFG vlag.

Directeuren Leon van Dam en Richard Koenen van Van Dam: “Voor ons team is de aansluiting bij Dutch Flower Group een prachtige stap voorwaarts. We krijgen een betrokken partner aan boord om vanuit kracht en een wereldwijd netwerk samen verder te kunnen bouwen aan onze klantrelaties.”

Van Dam zal zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren.

Dutch Flower Group verwacht met deze uitbreiding een verdere versterking van haar marktpositie te kunnen realiseren binnen het groothandelssegment in Europa.

Vlnr: Leon van Dam, Marco van Zijverden en Piet van Dam.