Magical Greens en Green Connect - 17 september 2015.JPG
Media

MAGICAL GREENS EN GREEN CONNECT BUNDELEN KRACHTEN BINNEN SNIJGROEN

MAGICAL GREENS EN GREEN CONNECT BUNDELEN KRACHTEN BINNEN SNIJGROEN - krachtige samenwerking op gebied van decoratief snijgroen een feit.

Twee toonaangevende importeurs van decoratief snijgroen gaan hun krachten bundelen: Magical Greens en Green Connect. Zij zijn gevestigd met verkoop- en distributielocaties op alle belangrijke exportveilingen, in respectievelijk Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk.

Magical Greens zal per direct, als zelfstandig merk, onder Green Connect haar activiteiten voortzetten. Hierdoor wordt het mogelijk voor Magical Greens om haar focus op klanten verder te vergroten en gebruik te maken van de grootschalige sourcing van Green Connect.

Beide bedrijven importeren decoratief snijgroen uit Noord- en Midden-Amerika en Zuid-Europese landen en verzorgen naast de inkoop en begeleiding van kwekers ook de (inter)nationale vermarkting van het snijgroen.

Het management en het personeelsbestand van Magical Greens blijft ongewijzigd. De directie van Green Connect wordt gevoerd door Jurjan van der Laarse.