Journey of scent press release image.jpg
Media

Geur en emoties centraal in nieuwe corporate video van Parfum Flower Company

‘Journey of Scent’ beleving rondom geurende rozen op vernieuwende wijze in beeld gebracht

Met het losbarsten van het trouwseizoen is het moment aangebroken een nieuwe fase in te luiden voor Parfum Flower Company. Onder de tag ‘Journey of Scent’ wordt een professionele videoproductie en nieuwe look & feel op de website en sociale kanalen gelanceerd.

Voor Parfum Flower Company is het belangrijk de extra beleving die geurende rozen bieden mee te geven. Voor zowel de consument, bloemist, groothandel en leverancier. “Dat is best lastig“, vertelt Arnold Wittkamp, de marketing manager van Parfum Flower Company. “Wij praten vooral tegen bloemisten over de rozen, maar ook de groothandel is een belangrijke doelgroep. Die helpen ons namelijk de rozen bij de bloemist te krijgen. En dan de consument, deze komt met een foto van een boeket met onze rozen bij de bloemist. Dus consumenten moeten ook worden aangesproken. Ten slotte willen we graag meer kwekers die mooie rozen produceren aan ons binden. Dus ook daar is een plekje voor op de website. Met 4 doelgroepen wordt het al snel een ingewikkeld verhaal op de website. Maar ik denk dat het met de nieuwe homepage is gelukt de klantreizen van vier doelgroepen te belichten. Vandaar ook ‘Journey of Scent’.  De nieuwe video is hierin een belangrijk onderdeel. De homepage op website is klaar, en veel achterliggende pagina’s ook. Maar een website is nooit helemaal klaar. Dus we blijven tweaken en fine-tunen. En een aantal achterliggende pagina’s hebben nog een update nodig naar de nieuwe look & feel.”

Parfum Flower Company is de afgelopen jaren vooral bekend geworden met de verkoop van David Austin snijrozen. Dat zijn klassieke gevulde Engelse tuinrozen die voornamelijk worden gebruikt in de trouw- en evenementen wereld. Maar de geurende rozen krijgen steeds een groter aandeel bij Parfum Flower Company. “Daar zien we enorm veel groeimogelijkheden. Daarom hebben we voor de video besloten de beleving van de rozen uit de bruiloft-hoek te halen en de focus op geur te leggen”. Arnold Wittkamp: “Geur is een echte beleving. De reuk is een bijzonder zintuig. Het legt herinneringen beter vast dan tast, zicht en smaak. De heerlijke geur van de rozen, gewoon thuis op de vaas- dat is iets waarvan ik denk dat de markt op zit te wachten. Nu al worden bij veel bloemisten de geurende rozen naast bruidswerk ook gewoon verkocht als losse roos, of in een boeket. En wij hopen dat door de introductie van onze nieuwe website en video er meer bekendheid komt bij bloemist en consument voor onze unieke, geurende rozen.”

De corporate video is te bekijken op https://parfumflowercompany.com.