collegebezoek DFG.jpg (1)
Media

Burgemeester Aalsmeer en college op werkbezoek bij veelzijdig en kleurrijk DFG

Vandaag hadden Harry Brockhoff (CFO) en Marcel Zandvliet (Director Marketing) het genoegen om de Burgemeester van Aalsmeer, Gido Oude Kotte en het college te ontvangen op kantoor bij Dutch Flower Group. 

Na een uitgebreide presentatie werd het bezoek meegenomen op een rondleiding langs een aantal DFG-bedrijven (Holex Flowers, OZ Planten, OZ Export en Bloom) waar men een kijkje achter de (productie) schermen kon nemen.

Vlnr: Saskia van Rill (accountmanager bedrijven Aalsmeer), Marcel Zandvliet (Director Marketing DFG), Debbie Borst (Ondernemend Aalsmeer), wethouder Robert van Rijn, burgemeester Gido Oude Kotte, Harry Brockhoff CFO (DFG), wethouder Wilma Alink en gemeentesecretaris Frans Romkema.

‘Wat een mooi gepassioneerd familiebedrijf’, aldus wethouder economische zaken, Robert van Rijn. “Sierteelt is belangrijk voor Aalsmeer. DFG zet Aalsmeer nationaal en internationaal op de kaart. Om bedrijven zoals DFG een goed vestigingsklimaat te bieden zetten wij in op nieuwe bedrijventerreinen en goede bereikbaarheid in de regio. Hiervoor hebben wij in maart een overeenkomst getekend met provincie Noord-Holland, Royal FloraHolland en Vervoerregio Amsterdam voor een nieuwe snelle verbinding tussen Royal FloraHolland en de N201.”