Senior Finance Specialist

Van Dijk Flora, Westland

Een kloppende administratie, daar ga je voor! Als Senior Finance Specialist bij Van Dijk Flora in Honselersdijk (Westland) ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor een correcte financiële administratie. Benieuwd hoe de rol er verder uitziet? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Senior Finance Specialist

Als Senior Finance Specialist bij Van Dijk Flora ben je onderdeel van het Finance team. Een team van negen collega’s, waarbij er een scheiding is tussen controlling en de administratie. In jouw functie werk je veel samen met de Administrators, bestaande uit vier collega’s en een stagiair.

Je bent het aanspreekpunt voor de uitgevoerde administratieve werkzaamheden van de afdeling. Daarnaast ben je sparringpartner voor de Administrators en coördineer je alle werkzaamheden. De Administrators nemen de administratieve taken op zich, je controleert hun werkzaamheden en verwerkt dit in een duidelijk rapport of heldere analyse.

Daarnaast geef je proactief advies en financiële toelichting op de cijfers. Zie je onregelmatigheden? Je zoekt het tot de bodem uit en indien nodig onderneem je actie. Tevens werk je mee aan organisatiebrede opleveringen en werkzaamheden, zoals de jaarrekening en accountantscontrole.

Jouw werkzaamheden als Senior Finance Specialist

 • Controle van de ingeboekte facturen.
 • Ontvangst, controle en verwerking van financiële mutaties.
 • Signaleren van onregelmatigheden in werkzaamheden en procedures op de afdeling, onder andere op het gebied van facturatie.
 • Btw-aangiftes, zowel voor Nederland, Engeland, Polen en Duitsland.
 • Adhoc werkzaamheden zoals investeringen en materiele en vaste activa controle.
 • Bijdragen aan de accountantscontrole, de begroting en assisteren met de maand- en jaarafsluiting.

Wat breng je mee als Senior Finance Specialist?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • 3 tot 5 jaar werkervaring en toe aan een 2de of 3de stap in je carrière.
 • In jouw functie is het van belang dat je de Engelse taal begrijpt.
 • Wij werken met Exact en InforM3, bij voorkeur heb je ervaring met deze pakketten.

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je behoudt het overzicht en bewaakt de processen, hierdoor kunnen collega’s echt op jou terugvallen.
 • Je ben analytisch ingesteld, fouten in de cijfers haal je er zo uit.
 • Je bent communicatief vaardig, collega’s aanspreken op onregelmatigheden is voor jou geen probleem.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in deze vacature? Grijp dan jouw kans en solliciteer! Voor vragen kun je contact opnemen met: Lisa van Donk (afdeling HR). Zij zal jouw sollicitatie in behandeling nemen en is te bereiken via 06-57 17 15 77, WhatsApp is ook mogelijk!

De voordelen van Van Dijk Flora

 • Volledige aandacht voor jouw ontwikkeling, een tal van opleidingsmogelijkheden, kleurentesten tot aan persoonlijke ontwikkelingsplannen, jij staat op nummer 1.
 • Dat er voldoende ruimte is voor jouw ontwikkeling blijkt wel, het afgelopen jaar zijn er 15 collega’s intern doorgegroeid. Daarnaast kunnen we altijd kijken naar mogelijkheden bij onze zusterbedrijven.
 • Bij Van Dijk Flora hebben we het hybride werken volledig omarmd, ondanks dat werken collega’s heel graag op kantoor. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Doe de virtuele rondleiding of check onze bedrijfsvideo!
 • Jouw gezondheid vinden we belangrijk, zo krijg je dagelijks een compleet verzorgde lunch uit eigen keuken, organiseren we sport- en yogalessen, kun je tennissen op één van onze banen, bieden we stoelmassages aan en kun je altijd een potje tafeltennissen met jouw collega’s.
 • Natuurlijk hebben we ook een zeer actieve personeelsverenging die veel leuke activiteiten organiseert zoals familiedagen, waterskiën, kookworkshops en borrels.
 • Collectieve voordelen, zoals ziektekostenverzekering en korting op veel uitjes.

Je toekomstige werkomgeving

Het meest opvallende pand van het Trade Parc in het Westland is van Van Dijk Flora. Een kas als entree en een inspirerende binnentuin benadrukt dat we méér zijn dan een toonaangevende leverancier van bloemen en planten.

Van Dijk Flora is ruim 50 jaar geleden opgericht en van oorsprong een familiebedrijf. Dat is nog steeds voelbaar aan de ongedwongen sfeer op werkvloer. Met een gemotiveerd team van 85 collega’s werken we nauw samen om onze eindklanten te ontzorgen. Dat zijn grote discountretailers uit meer dan 30 Europese landen. We bieden een zorgeloze samenwerking door betrouwbaar te zijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Onze passie voor bloemen en planten noemen we ‘floral happiness’. Dat zit in ons DNA. Iedere dag opnieuw brengen we een boost positiviteit de wereld in met de mooiste planten en kleurrijkste bloemen.

Wat betekent floral happiness voor jou?
Floral happiness staat ook voor het werkgeluk van onze mensen. Dat merk je aan kleine dingen zoals de open en ongedwongen sfeer, maar ook aan de dagelijks goedgeregelde lunch, leuke uitjes en de mogelijkheid tot hybride werken.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Grijp je kans en solliciteer!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing