Vacature (Junior) Online Marketeer

e-Flora Aalsmeer

Word jij blij van bloemen en planten?

Ben jij een enthousiaste (junior) online marketeer die helemaal opgaat in performance campagnes, SEO-optimalisatie en het creëren van bloeiende content? Wil jij meewerken aan een marketing strategie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geen werkervaring in online marketing maar wel een sterke affiniteit en passie voor online marketing, voel je vrij om ook te reageren!

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn e-Flora, een organisatie gespecialiseerd in bezorging van bloemen & planten aan zowel consumenten als bedrijven met onze eigen points of sale Bloompost.nl en Plantje.nl. Ons assortiment bestaat uit de mooiste hand gebonden boeketten, brievenbuscadeaus, populaire planten en plantensets tot een brede selectie aan accessoires. Met ons assortiment en uitgebreide sourcing mogelijkheden zijn wij in staat om onze (potentiële) online klanten te voorzien van een range die ten alle tijden aansluit bij de wensen van de consument.

We hebben momenteel locaties in Nederland en Engeland en werken met ongeveer 250 enthousiaste medewerkers als een hecht team samen om de consument te voorzien van de mooiste bloemen en planten geleverd aan huis. e-Flora staat sterk opgesteld voor verdere groei, niet alleen vanwege onze merken en dienstverlening aan online partners, maar ook vanwege het feit dat we onderdeel zijn van de grootste bloemen- en planten handelsorganisatie van de wereld; Dutch Flower Group. Wij werken dan ook nauw samen met onze zusterbedrijven op het gebied van inkoop en operations.

Wat ga jij doen als Online Marketeer?

Je bent een gedreven en ondernemend persoon met een passie voor online marketing. Samen met je collega’s draag je zorg voor de zichtbaarheid van onze eigen merken (www.bloompost.nl en www.plantje.nl) op diverse online (performance kanalen) als ook marketplaces. Als (junior) online marketeer ben je constant bezig met het oppakken van de tofste marketingprojecten, het uitvoeren van experimenten en het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen en best practices binnen de wereld van Online Marketing. Je activiteiten bestaan onder andere uit:

 • Het opzetten, analyseren en optimaliseren van performance campagnes op o.a. Google, Bing, Bol.com, Amazon en onze sociale kanalen;
 • Data-analyses en dashboards;
 • Jouw data-analyse weet je te vertalen naar een concrete strategie en actieplan;
 • Optimaliseren en verbeteren van onze SEO;
 • Bedenken, opzetten, evalueren en implementeren van A/B testen voor zowel de websites als de performance campagnes;
 • CRO-optimalisatie; breng d.m.v. diverse tools technische verbeterpunten in kaart en zet deze om naar concrete actiepunten;
 • Je weet de verschillende doelgroepen op de juiste manier en plek te benaderen;
 • Dit alles onder begeleiding natuurlijk van jouw manager als je start vanuit een junior functie!

Waar worden wij blij van?

Wij zoeken iemand die ondernemend is, resultaatgericht en een passie heeft voor online marketing;

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 1 of 2 jaar stage-/werkervaring in een soortgelijke functie;
 • De wereld van online marketing kent voor jou geen geheimen;
 • Je bent ondernemend, analytisch, creatief en pro-actief ingesteld;
 • Je gaat helemaal op in data, bent gedreven en resultaatgericht te werk gaan;
 • Je vind het leuk om kennis te maken met tools zoals Google ads editor, Channable, Google Analytics 4, Ahrefs, Mouseflow, Google search console, Screaming frog en Looker studio. Mocht je deze ervaring al hebben is dat helemaal mooi meegenomen.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en werkt gemakkelijk samen met je collega’s;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • En je bent natuurlijk een fan van Bloompost en Plantje.nl 😉

Werken bij e-Flora maakt het ook zo leuk omdat:

 • Wij werken in een jong, enthousiast en toekomstgericht team vol inspiratie en creativiteit.
 • Het bij ons geen ja en amen is, maar zijn wie je bent en de mogelijkheid hebben om vorm te geven aan een snelgroeiende organisatie.
 • Wij jou een omgeving bieden waar je kunt bouwen en je kwaliteiten vol kan benutten. In onze organisatie is er veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief.
 • Wij streven naar een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging, geaardheid of geslacht, moedigen we je aan om te solliciteren en deel uit te maken van ons gepassioneerde team.
 • Afhankelijk van je kennis en ervaring betalen wij jou een marktconform salaris. Natuurlijk bouw je ook pensioen op, ontvang je leuke personeelskortingen en heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar om er even lekker tussenuit te gaan.
 • Jij werkt op één van de gaafste kantoren in de omgeving Amsterdam waarbij je dagelijks kan genieten van een goed verzorgde lunch samen met collega’s en heb je de mogelijkheid om regelmatig jouw benen te strekken in het Amsterdamse Bos!
 • Wij de mogelijkheid hebben tot het volgen van opleidingen en cursussen om jouw online marketing kennis te ontwikkelen.

Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn? Solliciteer dan snel!

Ben jij onze nieuwe Junior Online Marketeer en help jij mee om onze merken te laten groeien? Laat dan je gegevens achter in het sollicitatieformulier, zodat we binnenkort kennis kunnen maken. Wij zouden het helemaal tof vinden als je een filmpje wilt insturen als motivatie. Je bent vrij om hier je eigen invulling aan te geven.

Heb je vragen, bel of Whatsapp dan gerust met Martina van Taarling, HR Adviseur van e-Flora (06-83523534). Een mailtje sturen kan ook naar [email protected]

Kom jij ons team versterken? Klik snel op de sollicitatiebutton om je gegevens op te sturen!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2022)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing