Traineeship Finance - CareerStart

Dutch Flower Group

Wil jij een kickstart voor jouw carrière in de bloemen-en plantensector en ontdekken waar jouw ambities echt liggen? Ben je op zoek naar een plek waar je veel praktijkervaring op kan doen? En tegelijkertijd al vanaf dag een kan meedraaien en het verschil maken? Dan is de Dutch Flower Group (DFG) CareerStart dé plek voor jou!

 

De DFG CareerStart 

In drie jaar tijd, stomen wij jou klaar voor een topbaan in de Commercie binnen een van de 33 bedrijven in de bloemen- en plantensector!

Met uitstekende professionele begeleiding ga jij razendsnel stappen maken! In de CareerStart draai je vanaf dag een mee in de dagelijkse praktijk. Wij staan open voor al jouw goede ideeën om onze business beter te maken. Door onze korte lijnen en dynamische werksfeer, krijg je snel dingen voor elkaar en gaat onderling schakelen razendsnel. Hierdoor kun je direct veel impact realiseren.

In de CareerStart wissel je elk jaar van bedrijf, waardoor je in totaal bij drie verschillende DFG-bedrijven ervaring op doet. Zo ervaar je zelf waar jij het gelukkigst van wordt. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Jouw collega’s zijn er iedere dag om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je van ons een CareerStart training verzorgd door De Baak, waardoor je ook in jouw persoonlijke skills snel groeit. Na de DFG CareerStart ligt er bovendien een mooie functie op jou te wachten bij een van de 33 DFG-bedrijven!

CareerStart Finance

Heeft finance jouw interesse, dan is deze CareerStart echt iets voor jou! Jij maakt kennis met de unieke financiële processen binnen de DFG-bedrijven. Deze gaan net even anders dan bij de meeste bedrijven. Hierdoor doe jij waardevolle ervaring op. Zo ligt de verantwoording voor finance bij de DFG-bedrijven zelf. Wel worden alle financiële resultaten geconsolideerd op het hoofdkantoor. Ook ons facturatieproces verschilt. Omdat we werken met versproducten sturen we de factuur direct nadat de bloemen op transport zijn gegaan. Dit zorgt voor een efficiënt en snel proces. Kortom, een mooie kans om je verder te ontwikkelen in dit vakgebied.

Wat breng je mee?    

Bij DFG vinden we persoonlijkheid belangrijker dan een specifieke opleiding. Een afgeronde hbo-opleiding is wel een vereiste. Ben jij geïnteresseerd in onze sector, praktisch ingesteld en spreekt onze no-nonsense mentaliteit jou aan? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?   

Werken bij DFG betekent werken in een collegiale en informele sfeer, waar wij aandacht hebben voor elkaar. Ieders rol is van toegevoegde waarde en we staan altijd open voor de visie van de ander. Wij houden van een gezonde mix van samen lachen én hard werken. We bieden je de mogelijkheid om een solide basiskennis op te doen van onze sector. Daarnaast bieden wij jou volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Maar dat is nog niet alles! Wij bieden ook:

  • Een salaris van € 2800,- bruto per maand op basis van 40-uur met natuurlijk een jaarlijkse verhoging.
  • Natuurlijk krijg je ook een pensioen, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
  • Langdurige samenwerkingen lonen, dat hebben wij wel begrepen. Daarom bieden we jou na het eerste jaar graag een vast contract aan.
  • Een persoonlijk ontwikkeltraject voor de komende 3 jaar in samenwerking met De Baak;
  • Die laptop en telefoon zijn al voor je geregeld;
  • Leuke events en activiteiten samen met jouw collega’s, denk aan workshops, een foodtruck op kantoor, borrels en nog veel meer.

Wie zijn wij?  

Wie fleurt er nou niet op van een prachtig boeket bloemen? Wij namelijk wel! DFG is een unieke familie van 33 gespecialiseerde handelsbedrijven in de bloemen- en plantensector. DFG heeft een typische down-to-earth cultuur waar iedereen elkaar kent, iedereen zichtbaar is en we een passie voor bloemen en planten met elkaar delen.

Wereldwijd werken er 5000 medewerkers aan onze missie: het bezorgen van topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en planten aan de grootschalige retail in Europa.

Direct solliciteren of op zoek naar nog meer informatie? 

Ben jij enthousiast geworden over de CareerStart voor Finance? Solliciteer dan snel! Dat gaat heel eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen, bel of WhatsApp dan gerust met Madelon van den Heiligenberg, Senior HR manager van DFG (06-83229002). Een e-mail sturen naar [email protected] mag ook.

Supply Chain & Operations DFG CareerStart jouw topbaan?

Solliciteer direct!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing