fotografie DFG 2020

Sales Support

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V. is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. Niet geheel onbelangrijk als men bezig is een belangrijk event of een grootse bruiloft aan te kleden!

 “Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en groei mee terwijl we onze en jouw doelen verwezenlijken!

Voor uitbreiding van ons commerciële team zijn wij op zoek naar meerdere sales support.

Wat ga je doen?

Het  Sales Team is continu bezig met het verzorgen van aanbod en optimale service richting onze klanten over de hele wereld. Als Sales Support ondersteun je de Accountmanagers in jouw team met:

  • Verwerken en administratieve afhandeling van orders
  • Contact met de klant; beantwoorden van vragen en opvolging orders
  • Toezicht houden op de orders, logistiek en correcte leveringen
  • Support leveren bij vragen over webshop, ERP en CRM

Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat je deze kennis gaat opdoen in een inwerktraject!

De functie Sales Support is nieuw binnen onze organisatie en we zijn op zoek naar iemand die ook zelf proactief invulling aan deze functie gaat geven.

Gezien ons internationale karakter hebben we te maken met klanten in veel verschillende tijdszones. Afhankelijk van in welk team jij zult gaan werken worden de werktijden (in overleg) bepaald.

 

Wij vragen

Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met commerciële praktijkervaring. Jij bent de administratieve topper die het team compleet maakt! Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt kalm blijven in een hectische omgeving. Je hebt ervaring met, of staat ervoor open om met nieuwe systemen te werken (ERP, webshop, CRM). Je houdt van een informele sfeer maar waar samen hard gewerkt wordt voor een goed resultaat. Ervaring in de agrarische sector is een pre! Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels zodat je een goede gesprekpartner bent voor je collega’s en klanten.

Wij bieden

Een job in een aangename, moderne werkomgeving met een divers team van collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform.

Sollicitatieproces

Wil jij werken bij ons moderne, gezonde, steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar sfeer, teamwork en onze werknemers centraal staan? Neem dan contact met ons op! Meer informatie over deze vacature krijg je door contact op te nemen met Bob van Vianen (Sales Manager), bereikbaar via [email protected] of via 06-53184511. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected]

Ben jij de Sales Support die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Also interesting for you:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies
Pictogram_turnover

0

turnover (2020)

dfg-flower-pink

0

bouquets to consumers every week

Pictorgram_bloemen

0

flowers to consumers every week

dfg-leaf-orange

0

plants to consumers every week

Pictogram_afzetlanden

0

export countries

dfg-environment-yellow

0

% sustainable sourcing

dfg-world-green

0

countries with offices

dfg-employees-blue

0

employees (FTE)

Pictogram_sourcing

0

countries sourcing