Product Manager Pioenen

Holex Flower

Ze zeggen ” We hebben meer bloemen nodig!”

Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V., met ca. 160 medewerkers, is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op bestemmingen waar ook ter wereld aan te laten komen. Niet geheel onbelangrijk als men bezig is een belangrijk event of een grootse bruiloft aan te kleden.

“Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en groei mee terwijl we onze en jouw doelen verwezenlijken!

Voor onze vestiging in De Kwakel / Aalsmeer zoeken wij een Product Manager Pioenen

Wat ga je doen?

Pioen staat bij ons in de product top 5 en verdient daarmee de volledige aandacht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel sourcing, inkoop als aanbod van Pioenen. Samen met je in- en verkoopcollega’s bepaal je het aanbod voor onze retail-, groothandel- en e-commerceklanten. Goede communicatie en scherp en tijdig handelen zijn van het grootste belang in deze functie. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het bezoeken en onderhouden van contact met kwekers en leveranciers in binnen- en buitenland
 • Het werven van nieuwe kwekers en leveranciers die bij Holex passen
 • Het voeren van onderhandelingen over prijs,  kwaliteit, specificaties en voorwaarden met kwekers en leveranciers
 • Het afsluiten van korte- en lange termijncontracten
 • Verzorgen van een volledig aanbod in onze webshop
 • Proactief een klantgericht aanbod voor de lange termijn verzorgen
 • Je volgt de marktontwikkelingen en informeert in samenwerking met de marketingafdeling de klanten hierover
 • Dagelijks zorg je voor de inkoop en verdeling in het ERP-systeem
 • Voorraadbeheer waarbij je samenwerkt met de kwaliteitsafdeling en verdeling Productieorders in samenwerking met kwekers en onze afdeling productie
 • De meest efficiënte keten van kweker naar klant

Wij vragen

 • Je beschikt over inkoop ervaring en commercieel inzicht. Bij voorkeur heb je een ruime productkennis en ervaring met het kopen van Pioenen. Ervaring met retail inkoop en planning van verwerking bij kwekers is een pré.
 • Je werkt gestructureerd en secuur en je kunt goed overweg met MS office. Je draagt zorg voor een accurate verwerking in ons ERP-systeem (ABS van Axerrio).
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels zodat je een goede gespreks- en sparringpartner bent voor collega’s, leveranciers en klanten.
 • Je bent bereid om vroeg in de ochtend te starten, houdt van aanpakken en je kunt met flexibele werktijden en seizoenen omgaan.
 • Je haalt je plezier uit het werken met bloemen en het scoren van orders.

 

Wij bieden

Een uitdagende, enerverende job met een internationaal tintje in een aangename, moderne werkomgeving met leuke collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform.

Sollicitatieproces

Wil jij werken bij ons mooie en steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar naast sfeer, teamwork en efficiëntie onze klanten en onze werknemers centraal staan? Neem dan snel contact met ons op! Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op nemen met Marcel Pennings (Manager Procurement and Global Sourcing), te bereiken via [email protected] of via 06-83294955. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected]

Ben jij de Product Manager Pioenen die wij zoeken?

Klik dan op de solliciteer direct button!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0

% sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing