Proces Operator

Van Dijk Flora, Aalsmeer

Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het volledige operationele proces binnen onze productielocatie in Aalsmeer. Sta jij klaar om operationele uitdagingen om te zetten in kansen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Proces Operator

Binnen de functie van Proces Operator maak je deel uit van het dynamische Transport & Productie team. Dit team bestaat uit negen toegewijde collega’s, verdeeld over meerdere locaties. Samen met jouw vier collega’s op onze productielocatie in Aalsmeer, draag je bij aan een excellente levering aan onze klanten.

Een gestroomlijnd operationeel proces, jij weet precies hoe het werkt. Jouw doordachte planningen zorgen ervoor dat de bloemen tijdig binnenkomen en vertrekken. Je hebt feilloos inzicht in wanneer, wat en hoeveel er geproduceerd moet worden Dit stelt je in staat om accuraat te beoordelen hoeveel productiebanden vereist zijn en welke tijdsduur hiermee gemoeid is, om uiteindelijk ervoor te zorgen dat het product tijdig klaarstaat voor verzending naar de klant.

In deze rol schakel je veel met verschillende partijen, van interne afdelingen, leveranciers tot aan de bloemenveiling. Je zorgt voor een vlekkeloze administratieve afhandelingen, dat de vervoersdocumenten (CMR’s) aanwezig zijn en je bent veel in contact met onze Transport afdeling om te informeren wanneer wat vervoerd kan worden. Daarnaast stuur je aan bij de opbouw van de karren welke naar onze locatie in Polen gaan.

Jouw werkzaamheden als Proces Operator

 • Verantwoordelijk voor het operationele productieproces.
 • Opstellen van planningen op basis van reeds bekende informatie, afspraken met klanten en leveranciers.
 • Planning en controle van de goederenstroom naar onze productielocatie in Aalsmeer en Polen.
 • Emballage beheer.

Wat breng je mee als Proces Operator

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Pools is een pre.
 • We werken met Vision en InforM3, bij voorkeur heb je ervaring met deze erp-pakketten.
 • Tijdens piekperiodes ben je bereid ook in de weekenden te werken.

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je behoudt het overzicht en bewaakt de processen, hierdoor kunnen collega’s echt op jou terugvallen.
 • Je bent analytisch ingesteld, fouten in de cijfers haal je er zo uit.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer snel en solliciteer! Voor vragen kun je contact opnemen met: Lisa van Donk (afdeling HR). Zij zal jouw sollicitatie in behandeling nemen en is te bereiken via 06-57 17 15 77, WhatsApp is ook mogelijk!

De voordelen van Van Dijk Flora

 • Volledige aandacht voor jouw ontwikkeling, een tal van opleidingsmogelijkheden, kleurentesten tot aan persoonlijke ontwikkelingsplannen, jij staat op nummer 1.
 • Dat er voldoende ruimte is voor jouw ontwikkeling blijkt wel, het afgelopen jaar zijn er 15 collega’s intern doorgegroeid. Daarnaast kunnen we altijd kijken naar mogelijkheden bij onze zusterbedrijven.
 • Jouw gezondheid vinden we belangrijk, zo krijg je dagelijks een compleet verzorgde lunch uit eigen keuken.
 • Natuurlijk hebben we ook een zeer actieve personeelsverenging die veel leuke activiteiten organiseert zoals familiedagen, waterskiën, kookworkshops en borrels.
 • Collectieve voordelen, zoals ziektekostenverzekering en korting op veel uitjes.

Je toekomstige werkomgeving

Van Dijk Flora is ruim 50 jaar geleden opgericht en van oorsprong een familiebedrijf. Dit is nog steeds voelbaar aan de cultuur die heerst binnen onze organisatie. De werksfeer is informeel, de collega’s binnen Van Dijk Flora zijn professioneel, transparant en werken graag samen met anderen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Honselersdijk, maar jij werkt op onze productielocatie in Aalsmeer. Dat betekent dat je middenin de dynamiek komt te werken en dat jij alles nauwlettend in de gaten voor ons houdt. Je werkt nauw samen met je collega’s in Honselersdijk om onze eindklanten te ontzorgen. Dat zijn grote discountretailers uit meer dan 30 Europese landen. We bieden een zorgeloze samenwerking door betrouwbaar te zijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Onze passie voor bloemen en planten noemen we ‘floral happiness’. Dat zit in ons DNA. Iedere dag opnieuw brengen we een boost positiviteit de wereld in met de mooiste planten en kleurrijkste bloemen.

Wat betekent floral happiness voor jou?
Floral happiness staat ook voor het werkgeluk van onze mensen. Dat merk je aan kleine dingen zoals de open en ongedwongen sfeer, maar ook aan de dagelijks goedgeregelde lunch en leuke uitjes.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer snel en solliciteer!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2022)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing