Onderhoudsmonteur

Weet jij wel raad met een veelzijdige functie? Ga jij graag op zoek naar oplossingen? OZ-Hami is voor de afdeling Technische Dienst in Aalsmeer op zoek naar een onderhoudsmonteur (40 uur). Met een sorteermachine van wel 4,5 kilometer, die begint in de koelcel en eindigt bij de collega’s die de bloemen klaarzetten voor transport, is er genoeg technische uitdaging! Kunnen wij het aan jouw expertise overlaten dat deze sorteermachine blijft draaien?

Even voorstellen

Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? Bij OZ-Hami, 1 van de grootste bloemenexporteurs in Nederland, mogen we hier iedere dag van genieten. Onze passie voor bloemen delen we graag met iedereen: van collega’s tot kwekers. En we brengen dat met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. Samen kom je verder dan alleen, en met dit motto vormen we een sterk team waar iedereen tot bloei komt.

Jouw team
Samen met drie collega’s vervul je deze rol. Komen jullie er niet uit of lopen jullie tegen iets aan, dan is de teamleider jullie aanspreekpunt. Op de werkvloer zijn we direct maar altijd met respect voor elkaar. Zo weet je precies wat je aan elkaar hebt. Een voor een serieuze harde werkers waar ook zeker ruimte is voor gezelligheid. We doen het met z’n allen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo!

Wat ga je doen?

Jouw werkplek als onderhoudsmonteur bij OZ-Hami is uniek, want er zijn maar weinig bedrijven in de bloemenbranche met zo’n sorteermachine. Jij, als onderhoudsmonteur, zorgt ervoor dat naast de sorteermachine ook alle andere technische apparatuur optimaal functioneert.

De sorteermachine, sealapparaten, een koelmotor en touwmachines. Jij zorgt ervoor dat storingen, reparaties en preventief onderhoud aan deze machines worden uitgevoerd. Dit doe je zelf of je schakelt een technische leverancier of installatiebedrijf in.

Maar er is meer. Als onderhoudsmonteur valt het technische beheer van onze panden ook onder jouw verantwoordelijkheid. Denk aan het vervangen van TL-lampen, ophangen van een tv of whiteboard, maar ook aan de reparatie en onderhoud aan onze elektrotrekkers en de bedrijfsfietsen. Een variatie aan werkzaamheden waardoor jij je geen moment hoeft te vervelen.

Wij vragen

Energiek en willen werken, dat is hoe wij jou kunnen omschrijven. Collega’s bellen je op het moment dat er een storing is en ze niet kunnen werken. Jij stroopt je mouwen op en gaat direct aan de slag. Daarnaast kent de wereld van de bloemen drukke periodes. In ploegendienst werken we niet, maar in deze periodes beginnen we eerder en gaan we ook langer door. Voor ons is het essentieel dat er iemand van de technische dienst aanwezig is zo lang de band draait.

Verder vragen wij:

 • minimaal een afgeronde technische mbo-opleiding;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

Wij bieden

In deze functie kom je echt overal binnen het bedrijf. De baan die tot 4.000 colli per uur kan verwerken en het hart van onze organisatie is, maakt jouw werkplek bijzonder.

Wat wij jou verder bieden:

 • een bovengemiddeld salaris dat door ervaring, kennis en kunde kan oplopen.
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering;
 • een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
 • een mobiel van de zaak
 • de mooiste bloemen met korting!

Sollicitatieproces

 1. telefonische intake door Brian, onze corporate recruiter.
 2. eerste sollicitatiegesprek met Frank Lissenburg, de Vestigingsmanager en Brian.
 3. meeloopdag om zelf mee te maken hoe een dag als onderhoudsmonteur eruitziet.
 4. referentiecheck (optioneel).
 5. een passend aanbod!

Ben je enthousiast? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! Wacht niet langer en solliciteer via de onderstaande “Solliciteer direct” button!

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Of ken je iemand die deze uitdaging aan wil gaan? Soliciteer dan vandaag nog!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0

% sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing