Office Manager met een groen hart

Florca

Heb jij net als wij een passie voor bloemen en planten en werk je graag samen met een jong team van enthousiaste collega’s? 🌸 Ben je een ster in het plannen en organiseren en wil je daarnaast graag een bijdrage leveren op het gebied van duurzaamheid? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! (24-32 uur)

 

Over ons

Florca, onderdeel van de Dutch Flower Group (DFG), is actief in de export van verse snijbloemen en kamerplanten naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd waaronder Noord- en Midden Amerika, Midden 0osten, Verre Oosten en Afrika. Met een enthousiast en ambitieus team van 30 medewerkers versturen wij dagelijks topkwaliteit producten per luchtvracht naar onze klanten.

Heb jij net als wij een passie voor bloemen en planten en werk je graag samen met een jong team van enthousiaste collega’s? Ben je een ster in het plannen en organiseren en wil je daarnaast graag een bijdrage leveren op het gebied van duurzaamheid? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! (24-32 uur)

 

Als Office Manager ben jij het eerste aanpreekpunt voor alle facilitaire zaken binnen Florca. Het onderhouden van het werkmaterieel, storingen, gebouwbeheer en evenementen zijn onderdeel van jouw takenpakket. Daarnaast ben je veel bezig met het verder ontwikkelen en implementeren van onze duurzaamheidsstrategie.

Wie ben je?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je een echte Westlandse mentaliteit. Je bent creatief, organisatorisch sterk en je hebt een frisse geest, vol met ideeën en wil zowel het bedrijf als jezelf verder blijven ontwikkelen! Daarnaast leidt en coördineer je verschillende duurzaamheidsprojecten. Je staat hiervoor zowel intern als extern met veel verschillende mensen en partijen in contact. Je bent iemand die zelfstandig kan werken en weet van aanpakken. Verder is in deze rol het beheersen van de Engelse taal een must. Ervaring op het gebied van CSR is een pré.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de facilitaire zaken;
 • Je bent organisatorisch sterk en kan makkelijk schakelen;
 • Je bent organisatorisch sterk en kan makkelijk schakelen;
 • Je neemt deel aan DFG CSR workshops en meetings;

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met HR voor een indicatie;
 • Een loopbaan binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met een informele en prettige werksfeer;
 •  Een hypermoderne werkplek met zit-sta bureaus in een mooi kantoor;
 • Een leuke en actieve personeelsvereniging;
 • Ontwikkel- en trainingsmogelijkheden;
 • Fruit op je werk;
 • Fietsplan;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, ambitieus en gezellig team met een Westlandse mentaliteit. Onze klanten staan centraal en samen met het team zetten we ons iedere dag volledig in om de wensen van de klant zo goed mogelijk te behartigen. Binnen Florca streven we naar een duurzame inzet van onze medewerkers waarin het welzijn van onze medewerkers centraal staat. Wij zijn trots op onze gezonde werkplek binnen een inspirerende werkomgeving. Het aanbod aan cursussen en trainingen biedt goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Maar bovenal vinden we plezier in het werk het allerbelangrijkste.

Werken bij Florca:

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over de functie Office Manager? Solliciteer dan snel! Dat gaat heel eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen, bel of WhatsApp dan gerust met Stephany ten Berge, Office Manager (06-21902683). Een e-mail sturen naar [email protected] mag ook.

Ben jij de enthousiasteling die wij zoeken?

Of ken je iemand die deze uitdaging aan wil gaan? Soliciteer dan vandaag nog!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing