Vacature administratief medewerker

Marketing Manager

OZ Planten, Aalsmeer (regio Amsterdam)

Vanwege de altijd in ontwikkeling zijnde sierteeltmarkt en het vertrek van de huidige Marketing Manager is OZ Planten op zoek naar een innovatieve en initiatiefrijke Marketing Manager.

De afgelopen jaren is er een goede basis gelegd en nu is het tijd voor verdere uitbouw daarvan. Je hebt hierbij oog ook voor digital skills en je brengt de marketing afdeling naar het volgende niveau. Daarbij kun je aan de ene kant denken aan het opstellen en verder uitbouwen van marketingplannen, het optimaliseren van onze marketing-uitingen, het verder brengen van onze social media activiteiten, het creëren van content, het organiseren van diverse events, het doen van data-analyses t.b.v. salesoptimalisatie en het ontwikkelen van nieuwe product-markt combinaties. Aan de andere kant betreft het het verder brengen van de marketing strategie en het meenemen hierin van de gehele organisatie. De afgelopen tijd is er gewerkt aan de inrichting en uitrol van een gloednieuw e-commerce platform en webshop waar honderden klanten vanuit tientallen landen dagelijks duizenden plantenorders plaatsen. Het platform is altijd in ontwikkeling en de marketing manager levert hier een o.a. op contentniveau een bijdrage aan. Verder wordt het verder optimaliseren van interactie met sales en e-commerce één van de speerpunten. In de dagelijkse praktijk ben je meewerkend in het team en geef je leiding aan één marketing medewerker.

 

Het bedrijf

OZ Planten is één van de grootste en meest vooruitstrevende plantenexporteurs van Nederland, gevestigd in het hart van de plantenhandel: Aalsmeer. Door nauwe banden met afzetmarkten over de hele wereld is OZ Planten een wereldspeler van formaat met een brede marktkennis. Klanten zijn wereldwijd gevestigde importerende groothandels, tuincentra, tuincentrumketens en retailers die zich richten op het midden- en hogere segment van de markt. De missie van OZ Planten is om “Met Passie voor Planten” onze klanten dagelijks te voorzien van een breed en diep aanbod aan kamer- en tuinplanten. OZ Planten functioneert daarbij als de ogen en oren van de klant gericht op het plantenaanbod in Nederland en dit wordt breed gedragen door de ruim 120 professionele ambitieuze medewerkers van de onderneming. OZ Planten is onderdeel van de Dutch Flower Group (DFG), een unieke familie van meer dan 25 gespecialiseerde handelsbedrijven in bloemen en planten die samen en wereldwijd de hele sierteeltketen bedienen.

Wat OZ Planten te bieden heeft:

Naast fijne collega’s en een mooie uitdaging binnen een mooie branche bieden wij het volgende:

 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Wat jij bij OZ Planten komt brengen:

Naast dat je analytisch sterk, creatief, resultaatgericht, initiatiefrijk en goed georganiseerd bent, denken we aan een collega met de volgende achtergrond:

 • Een relevante afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Bij voorkeur minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke rollen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in het Engels;
 • Een prettige persoonlijkheid en een goede samenwerker en verbinder;
 • Ervaring met (B2B) webshops, HTML, CMS-systemen en/of SEO is een pre;
 • Data gedreven en ervaring met en interesse in de nieuwste digitale communicatietechnieken en tools.

Bij OZ Planten aan de slag als Marketing Manager?

Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Henk Willem Spaargaren, Managing Director, tel. 06 51 29 81 38 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager 0297 – 380 752. Een reactie kun je richten aan: [email protected] www.ozplanten.nl 

Heb je vragen over de vacature?

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing