Manager Sourcing Flowers

SuperFlora

SuperFlora, het leukste bedrijf binnen de bloemenbranche. Wat maakt ons zo leuk? Onze medewerkers en onze klanten. En je hebt geluk; wij zijn op zoek naar een Manager Sourcing Flowers. Ben jij ondernemend en in staat om een relatie op te bouwen en onderhouden met kwekers en marktpartijen? Lees dan verder, solliciteer en wie weet wordt je binnenkort uitgenodigd voor een heerlijk kopje koffie op kantoor.

 

Even voorstellen

Wij zijn SuperFlora! Wij zijn opgericht in 2008 en één van de meest vooruitstrevende leveranciers van bloemen en planten aan grootschalige retailers in het Verenigd Koninkrijk. We houden van korte lijnen, grote verantwoordelijkheden en we werken nauw met elkaar samen in een hecht team.

Met vakmanschap en vol passie werken wij aan de ontwikkeling van de categorie bloemen en planten bij onze klanten. Hierbij is onze focus: de consument bedienen op een duurzame en transparante manier. We werken – samen met onze ketenpartners – continu aan een optimale keten, waarbij kwaliteit van het product de hoogste prioriteit heeft.

Naast ons oog voor de klant, hechten we veel waarde aan het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Ten slotte is personeel het hart van onze organisatie. Jullie zijn de basis voor het succes van SuperFlora en met elkaar zorgen wij voor:

Creating Colourful Connections

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de sourcing activiteiten van SuperFlora wereldwijd. Samen met teams van product specialisten in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Colombia en Kenia verzorg je de inkoop van een divers assortiment aan snijbloemen. Het coachen van de teams heeft een prominente rol naast het ontwikkelen van sourcingstrategieën en supplier management. Als bruggenbouwer ben je in staat om een relatie op te bouwen en te onderhouden met kwekers en marktpartijen. Je bent het visitekaartje van SuperFlora en in staat om onze ketenpartners te verbinden van veredelaar tot retailer.

Wij vragen

Je herkent je in de kernwaarden Vakmanschap, Passie en Partnership. Hierbij hecht je eraan als expert op jouw eigen vakgebied goede prestaties neer te zetten. Je vindt in jouw werk de uitdaging om respectvolle en transparante manier samen doelen te bereiken en win-win situaties te realiseren.

Voor deze b(l)oeiende functie stellen wij de volgende functie-eisen:

 • Leidinggevende ervaring in een internationale werkomgeving;
 • Product- en assortimentskennis snijbloemen;
 • Ruime ervaring met inkoop;
 • Agrarische HBO-/WO opleiding;
 • Bereid om te reizen;
 • Zeer goede schriftelijke en mondelinge kennis van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Kennis van MS Office, met name Excel.

Relevante competenties voor deze functie zijn: communicatief (in staat om te schakelen tussen verschillende doelgroepen), samenwerking (je bent een bruggenbouwer die ketenpartijen nader tot elkaar brengt, interpersoonlijke sensitiviteit (actief luisteren, inleven), initiatieven (kansen zien en actie ondernemen), netwerken (contacten leggen en onderhouden), stevigheid (geloven in jezelf en als een deskundige het vertrouwen hebben van de ander), klantgerichtheid (vertaalt de klantwensen naar oplossingen) en stressbestendig (snel en nauwkeurig blijven werken onder tijdsdruk).

Wij bieden

Vraag je dit aan je toekomstige collega’s, dan krijg je absoluut het antwoord: de allerleukste collega’s die dagelijks met veel passie aan het werk zijn. Waar zij ook heel blij van worden is onze goede koffie én de geheel vernieuwde kantoorruimte met verschillende meeting rooms, banken om op te werken, sta-bureaus en ga maar door! Bij SuperFlora krijg je een echt thuisgevoel, waardoor je soms vergeet dat je aan het werk bent.

En er is meer! Ook bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding en pensioen;
 • 26 vakantiedagen wanneer je fulltime werkt;
 • Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. We bieden je daarom ruimte om door te groeien en heel veel te leren;
 • Ruimte voor nieuwe ideeën. Of je nu een week of een jaar bij ons werkt, jouw input wordt gewaardeerd;
 • Toegang tot de levendige wereld van bloemen en planten;
 • Een geheel vernieuwde kantoorruimte;
 • Goede koffie.

Interesse?

Ben jij de energieke en enthousiaste collega die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via onze sollicitatiepagina.

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus, zien onze sollicitatieprocedures er iets anders uit dan normaal. We willen graag digitaal met je kennismaken. De eerste gesprekken vinden daarom plaats via Microsoft Teams. Een eventueel tweede gesprek zal wel op locatie plaatsvinden.

Heb je meer vragen over de vacature?

Neem dan contact op met:

Cindy van den Bos 2 (2)

Also interesting for you:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies
Pictogram_turnover

0

turnover (2020)

Pictorgram_bloemen

0

flowers to consumers every week

dfg-flower-pink

0

bouquets to consumers every week

dfg-leaf-orange

0

plants to consumers every week

dfg-employees-blue

0

employees (FTE)

Pictogram_afzetlanden

0

export countries

dfg-environment-yellow

0

% sustainable sourcing

dfg-world-green

0

countries with offices

Pictogram_sourcing

0

countries sourcing