Vacature Junior support engineer digital sales

Sta jij aan de start van je carrière en word jij enthousiast van complexe technische vraagstukken in een uitdagende omgeving? Draag jij graag bij aan de groei van B2B e-commerce binnen de bloemen- en plantensector? Lees dan snel verder en solliciteer op onze vacature in de Regio Aalsmeer/Amsterdam.

Dutch Flower Group

Even voorstellen

Dutch Flower Group (DFG) is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Wij bedienen de hele internationale sierteeltketen met onze ruim 30 gespecialiseerde handelsbedrijven. Dat zijn 75 miljoen bloemen, 10 miljoen boeketten en 10 miljoen planten op tafel bij de consument. Een groot team, maar we werken samen als familie!

Wat ga je doen als Junior support engineer digital sales

Samen met 6 DFG bedrijven en onze development partner hebben we een aantal jaar geleden een centraal B2B e-commerce platform neergezet, uniek in onze sector. Dit brengt uiteraard technische vraagstukken met zich mee. En dat is waar jij in actie komt: daar waar de technische kennis van de bedrijven ophoudt, ben jij de degene die op staat.

Je bent onderdeel van het centrale digital sales team van DFG. Dit team is verantwoordelijk voor de (technische) stabiliteit, de doorontwikkeling van het e-commerce platform, fungeert het als het centrale e-commerce kenniscentrum en is de verbindende factor tussen de bedrijven.

Concreet betekent dit:

· Jij behandelt alle eerstelijns en tweedelijns support vraagstukken vanuit de bedrijven en je bent de gatekeeper tussen ons team, de bedrijven en de development partij.

· Je gaat graag zelf op (technisch) onderzoek uit door te schakelen met de juiste personen om de precieze issues te achterhalen, maar ook door je eigen tests uit te voeren. Hiermee informeer je de development partij op de juiste manier, zodat zij met een denkrichting aan de gang kunnen.

· Jij bent in staat de consequenties van alle lopende zaken te benoemen en daarmee de juiste prioriteiten te stellen.

· Je deelt graag je technische kennis met de bedrijven, zodat zij steeds beter zelfredzaam worden.

· Naast alle lopende bugs en incidenten, werk je mee aan de change requests. Zo denk je mee, op technisch niveau, met de business analisten en ben je medeauteur van de testplannen.

Naar wie zijn wij op zoek:

· Je dienst niet terug voor complexe technische vraagstukken en je gaat graag zelf op onderzoek uit;

· Je bevindt je graag op het raakvlak tussen business & IT en kunt hier goed tussen schakelen;

· Je denkt graag mee en je bent een echte ‘challenger’ en sparringpartner. Je bent niet bang om kritische vragen te stellen;

· Een (bijna) afgeronde opleiding op het gebied van ICT, Webdevelopment of Informatica;

· Kennis van Hybris en Jira is een pre;

· Ervaring met scrum/agile werken is een pre.

Wat bieden wij:

· Een informele en dynamische organisatie waar je samenwerkt in een hecht team met gepassioneerde collega’s. ‘Never a dull moment’ is een uitspraak die zeker van toepassing is op onze organisatie;

· Voldoende ruimte voor eigen inbreng en om je eigen verantwoordelijkheden te pakken;

· Standplaats Aalsmeer, maar thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheid;

· Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- afhankelijk van je kennis er ervaring. Natuurlijk krijg je ook een pensioen, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Solliciteren

Word je enthousiast van deze vacature en herken jij je helemaal in het geschetste profiel? Druk op de knop en solliciteer! Wij beloven je binnen een week jouw sollicitatie in behandeling te nemen en een reactie te geven.

Toch nog een vraag over de inhoud van de functie of het sollicitatieproces? Bel of app met Christel Molendijk, Product Owner digital sales (06-57520058).

Junior support engineer digital sales bij DFG jouw baan?

Solliciteer direct!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2022)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing