HR Business Partner

The Floral Connection is op zoek naar een HR Business Partner. Houd je ervan om in een dynamische, internationaal georiënteerde omgeving te werken en aan de slag te gaan met de ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers? Als HR Business Partner bij The Floral Connection kom je terecht in een dynamische werkomgeving en een grote diversiteit aan HR-vraagstukken. Hierdoor krijg je alle ruimte en vrijheid om je ambitie, talent, inbreng en ondernemerschap te laten zien.

Wat ga je doen?

Als HR-professional adviseer en ondersteun je op doortastende wijze bij diverse HR-vraagstukken. Hierbij ligt de nadruk op de ontwikkeling van onze medewerkers en leidinggevenden en het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers. Je werkt nauw samen met jouw enthousiaste team, bestaande uit een HR Advisor, een Senior HR Support Officer, een Recruiter en een Senior Payroll Specialist.

Je coacht, adviseert en ondersteunt leidinggevenden bij hun HR-taken, team- en leiderschapsontwikkeling en het aantrekken van nieuw talent. Daarnaast geef je advies om de effectiviteit van de organisatie te vergroten en houd je je bezig met actuele en toekomstige HR-ontwikkelingen.

Je signaleert veranderingen in de behoeften van medewerkers, stimuleert een gezonde en veilige werkomgeving, bevordert een goede werk-privébalans en stimuleert de ontwikkeling van werknemers en teams. Ook zie je mogelijkheden om HR-processen, instrumenten en informatie te verbeteren. Je neemt het initiatief om deze verbeteringen ook daadwerkelijk door te voeren en je stimuleert en enthousiasmeert medewerkers en leidinggevenden om hier gebruik van te maken.

Daarnaast analyseer je de sterke en zwakke punten van de organisatie, vertaal je deze naar concrete HR-plannen en draag je bij aan de ontwikkeling en uitvoering van de HR-strategie.

Jouw sollicitatie is een schot in de roos als

Je beschikt over analytisch inzicht. Jij onderkent problemen en mogelijke oorzaken, je ziet samenhang tussen verschillende onderwerpen en houdt daarbij het overzicht. Je bent organisatiesensitief en zakelijk ingesteld, waardoor je snel inzicht hebt en de formele en informele gezagsverhoudingen begrijpt. Je ziet in hoe besluiten tot stand komen, hoe men samenwerkt en wat de verwachtingen van de business zijn. Je bent proactief. Je toont initiatief en handelt toekomstgericht. Je hebt overtuigingskracht waarmee je in staat bent om anderen te overtuigen van jouw ideeën en voorstellen. Je kan goed luisteren, verschillende belangen afwegen en bent goed in het stellen van prioriteiten. Daarnaast schakel je gemakkelijk tussen tactische en strategische werkzaamheden binnen een dynamische en ambitieuze organisatie.

Daarnaast beschik je over:

 • Een relevante opleiding in de richting van Human Resource Management.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen het HR werkveld als HR-Business partner (senior).
 • Bij voorkeur heb je ervaring in het aansturen van een eigen team.
 • Brede HR-kennis.
 • Aantoonbare ervaring met het zelfstandig en succesvol realiseren van HR projecten.
 • Ruime ervaring met talentontwikkeling, performance management en employer branding;
 • Je bent goed op de hoogte van trends en (technische) ontwikkelingen op het gebied van HR.
 • Je werkplaats zal in Aalsmeer zijn. Je bent bereid om minimaal een keer per weer ons kantoor in Honselersdijk te bezoeken.

Met dit aanbod zit je volgens ons op rozen!

Deze markt is altijd in beweging, dus we bieden vooral veel afwisseling en veel dynamiek. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met het mooiste product van Nederland, bloemen. Een product waar je blij van wordt. De teams zijn klein, gaan informeel met elkaar om en spreken elkaar aan waar nodig.

 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden we je een salaris tussen de €4200,- en €5500,- bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur per week.
 • Trainingen, zodat je elke dag een beetje beter kan worden.
 • 25 vakantiedagen. Genoeg voor een zomer- en een wintersportvakantie en wat lange weekendjes weg.
 • Pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om in overleg een of twee dagen thuis te werken.
 • Werken vanuit ons moderne kantoor in Aalsmeer of Honselersdijk.
 • Reiskostenvergoeding.

Daarnaast is werken bij TFC gewoon hartstikke leuk omdat:

 • Er leuke teamactiviteiten georganiseerd worden zoals voetbal, padel en gezellige bedrijfsuitjes;
 • Je komt te werken bij een bedrijf dat werkt met het mooiste en een van de belangrijkste exportproducten van Nederland, namelijk bloemen en planten;
 • Je onderdeel wordt van een team van ongeveer 200 gemotiveerde, sportieve en vooral gezellige collega’s.

Waar kom je terecht?

The Floral Connection is een veelzijdige en professionele partner voor bloemen en planten. TFC is onderdeel van Dutch Flower Group, een familie van gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt sector.

We weten allemaal hoe leuk het is om in de supermarkt dat mooie boeket of die leuke plant toe te voegen aan je boodschappen. Om het thuis nog gezelliger te maken of als cadeau. Supermarkten voegen met bloemen en planten waarde toe aan hun formule en wij zorgen er samen met onze telers voor dat zij dit op onderscheidende wijze kunnen doen. Door een innovatief aanbod van bloemen, boeketten en planten dat optimaal past bij de betreffende internationale retailformule. Waar mogelijk aangevuld met ondersteuning in verkoopadvies, duurzaamheid, data, trendinformatie, milieu-eisen, certificering en optimale logistiek. Wij maken dit iedere dag mogelijk door als team te verbinden, te creëren en te inspireren.

Om met elkaar te groeien en samen met onze telers en klanten te floreren. Omdat we ervan overtuigd zijn dat duurzaam samenwerken meer plezier en resultaat oplevert. Waarbij we het ook leuk vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan en vernieuwend te denken en te doen. Uiteraard komen we daarbij onze afspraken altijd na, want we hebben betrouwbaarheid en partnership hoog in het vaandel staan. Zodat consumenten iedere dag blij de supermarkt kunnen verlaten met onze producten en wij onze missie waarmaken: We deliver a floral smile!

The Floral Connection streeft naar diversiteit en inclusie

We willen dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf volledig kan ontwikkelen bij The Floral Connection. Iedereen is welkom ongeacht culturele achtergrond, leeftijd, arbeidsvermogen, gender of seksuele geaardheid. We zijn van mening dat verschillen in medewerkers ons als bedrijf alleen maar rijker maakt. We hebben behoefte aan een diversiteit aan perspectieven, achtergronden, talenten en kennis. Zo zijn we op ons best en blijven we van elkaar leren en hierdoor verbeteren. Niet ondanks, maar dankzij verschillen.

Wil jij floreren in deze functie?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze functie? Solliciteer dan direct hieronder via de sollicitatiebutton!

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij:

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2022)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing