Health & safety en operational coordinator

The Floral Connection, een toonaangevend bedrijf in de bloemindustrie, is op zoek naar een gedreven Health & safety en operational coordinator om ons team te versterken. Als Health & safety en operational coordinator speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en het creëren van een veilige werkomgeving.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor Veiligheid en Arbo. Jij gaat je bezighouden met het opstellen en implementeren van gezondheids- en veiligheidsbeleid, procedures en richtlijnen. Daarnaast ondersteunen je de teammanager in het uitvoeren van zijn taken.

Je houd regelmatig inspecties in de werkomgeving om risico’s te identificeren en te rapporteren. Je zorgt voor trainingen en opleidingen op het gebied van gezondheid en veiligheid voor medewerkers en onderzoekt, indien nodig, incidenten en ongevallen om de oorzaken te achterhalen en preventieve maatregelen voor te stellen. Je bent bovendien in staat om de collega’s op de werkvloer en in het kantoor dichter bij elkaar te brengen. Een belangrijke functie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de bevordering van een veiligheidscultuur binnen The Floral Connection.

In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor:

 • Het uitzetten van TD plannen en het monitoren (facilitair operations).
 • Het opstellen, uitvoeren en beheren van de RI&E en het plan van aanpak. Je bouwt dit verder uit conform de ISO 45001 richtlijnen.
 • Het opstellen van veiligheidsprocedures en werkinstructies.
 • Het geven van trainingen, het monitoren van processen en meewerken.
 • Het geven van gevraagd en ongevraagd advies over veiligheid en gezondheid bij wijzigingen in productielijnen, gebouwen, werkwijzen en organisatie.
 • Het doen van onderzoek naar de effecten van veiligheidsprocedures en –voorzieningen en je beoordeelt welke verbeteringen er mogelijk zijn.
 • Het uitvoeren van interne audits, inspectie- en observatierondes op het gebied van orde, netheid, hygiëne, veiligheid, gezondheid en Arbo.
 • Het opstellen van het jaarlijkse onderhoudsplan van machines en MHE. Ook zorg je ervoor dat het onderhoud volgens het plan uitgevoerd wordt.
 • Het voeren van de administratie en coördinatie rondom veiligheidsopleidingen zoals BHV of Heftruck opleidingen.
 • In geval van vakantie neem je de taken van coördinatoren over.

Jouw sollicitatie is een schot in de roos als

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende niveaus in de organisatie. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding met oog voor detail. Je bent leergierig, neemt initiatief en vindt het leuk om volgens procedures te werken. Je durft anderen aan te spreken op het volgen van de juiste procedures en werkwijzen en hecht waarde aan het belang van de regels. Je hebt een positieve kijk op de zaken, bent organisatorisch sterk en hebt het vermogen om prioriteiten te stellen.

Daarnaast beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Een gezonde passie voor Veiligheid en Gezondheid.
 • Affiniteit met Operations.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
 • Kennis van 5S is een pre.
 • De drive om continu bij te leren.
 • De moed om veranderingen te begeleiden.

Deze functie is geschikt voor een starter met ambities om door te groeien binnen onze organisatie!

Met dit aanbod zit je volgens ons op rozen!

Deze markt is altijd in beweging, dus we bieden vooral veel afwisseling en veel dynamiek. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met het mooiste product van Nederland, bloemen. Een product waar je blij van wordt. De teams zijn klein, gaan informeel met elkaar om en spreken elkaar aan waar nodig.

 • Marktconform salaris (dit bespreken wij graag met jou persoonlijk).
 • Trainingen, zodat je elke dag een beetje beter kan worden.
 • 25 vakantiedagen. Genoeg voor een zomer- en een wintersportvakantie en wat lange weekendjes weg.
 • Pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om in overleg een of twee dagen thuis te werken.
 • Werken vanuit ons moderne kantoor in Aalsmeer of Honselersdijk.
 • Reiskostenvergoeding.

Daarnaast is werken bij TFC gewoon hartstikke leuk omdat:

 • Er leuke teamactiviteiten georganiseerd worden zoals voetbal, padel en gezellige bedrijfsuitjes;
 • Je komt te werken bij een bedrijf dat werkt met het mooiste en een van de belangrijkste exportproducten van Nederland, namelijk bloemen en planten;
 • Je onderdeel wordt van een team van ongeveer 200 gemotiveerde, sportieve en vooral gezellige collega’s.

Waar kom je terecht?

The Floral Connection is een veelzijdige en professionele partner voor bloemen en planten. TFC is onderdeel van Dutch Flower Group, een familie van gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt sector.

We weten allemaal hoe leuk het is om in de supermarkt dat mooie boeket of die leuke plant toe te voegen aan je boodschappen. Om het thuis nog gezelliger te maken of als cadeau. Supermarkten voegen met bloemen en planten waarde toe aan hun formule en wij zorgen er samen met onze telers voor dat zij dit op onderscheidende wijze kunnen doen. Door een innovatief aanbod van bloemen, boeketten en planten dat optimaal past bij de betreffende internationale retailformule. Waar mogelijk aangevuld met ondersteuning in verkoopadvies, duurzaamheid, data, trendinformatie, milieu-eisen, certificering en optimale logistiek. Wij maken dit iedere dag mogelijk door als team te verbinden, te creëren en te inspireren.

Om met elkaar te groeien en samen met onze telers en klanten te floreren. Omdat we ervan overtuigd zijn dat duurzaam samenwerken meer plezier en resultaat oplevert. Waarbij we het ook leuk vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan en vernieuwend te denken en te doen. Uiteraard komen we daarbij onze afspraken altijd na, want we hebben betrouwbaarheid en partnership hoog in het vaandel staan. Zodat consumenten iedere dag blij de supermarkt kunnen verlaten met onze producten en wij onze missie waarmaken: We deliver a floral smile!

The Floral Connection streeft naar diversiteit en inclusie.

We willen dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf volledig kan ontwikkelen bij The Floral Connection. Iedereen is welkom ongeacht culturele achtergrond, leeftijd, arbeidsvermogen, gender of seksuele geaardheid. We zijn van mening dat verschillen in medewerkers ons als bedrijf alleen maar rijker maakt. We hebben behoefte aan een diversiteit aan perspectieven, achtergronden, talenten en kennis. Zo zijn we op ons best en blijven we van elkaar leren en hierdoor verbeteren. Niet ondanks, maar dankzij verschillen.

Ben jij klaar om te floreren in deze functie?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze functie? Solliciteer vandaag nog door jouw CV en motivatie in te sturen.

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij:

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2022)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing