Teamlead Design

The Floral Connection is op zoek naar een ervaren en creatieve Teamlead Design om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Als Teamlead Design ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitmonsteren van nieuwe boeketten en andere producten. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het ontwikkelen en managen van ons team, bestaande uit drie medewerkers en ben je verantwoordelijk voor de afdeling waar de designs gemaakt worden. In deze functie ben je ook verantwoordelijk zijn voor het maken en bewaken van planningen, en het onderhouden van contacten met verschillende afdelingen binnen het bedrijf, zoals sales, inkoop, kwaliteit en productie.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie. Je komt terecht in een enthousiast team van professionals, waarin ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Jouw sollicitatie is een schot in de roos als

Je bent een uitstekende teamspeler en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern. Je kunt goed schakelen tussen verschillende afdelingen, klanten en je eigen team. Je bent creatief, maar hebt tevens het vermogen om structuur te behouden en te bewaken.

Daarnaast beschik je over:

 • Je hebt verstand van bloemen en een grote interesse in bloemen.
 • Je beschikt over bloemenkennis en hebt ervaring als designer of ex-bloemist.
 • Je kunt boeketten binden.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een klein team en bent in staat om iedereen in te zetten op zijn of haar kwaliteiten.
 • Ervaring en kennis van duurzaamheid in de sierteelt is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en hebt een goede beheersing van het Engels.
 • Je kunt goed overweg met computers, met name Office.
 • Ervaring in ERP systemen is een pré.

Met dit aanbod zit je volgens ons op rozen!

Deze markt is altijd in beweging, dus we bieden vooral veel afwisseling en veel dynamiek. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met het mooiste product van Nederland, bloemen. Een product waar je blij van wordt. De teams zijn klein, gaan informeel met elkaar om en spreken elkaar aan waar nodig.

 • Marktconform salaris (dit bespreken wij graag met jou persoonlijk).
 • Trainingen, zodat je elke dag een beetje beter kan worden.
 • 25 vakantiedagen. Genoeg voor een zomer- en een wintersportvakantie en wat lange weekendjes weg.
 • Pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om in overleg af en toe thuis te werken.
 • Werken vanuit ons moderne kantoor in Aalsmeer (heel af en toe zal je gevraagd worden naar de locatie in Honselersdijk te komen).
 • Reiskostenvergoeding.

Daarnaast is werken bij TFC gewoon hartstikke leuk omdat:

 • Er leuke teamactiviteiten georganiseerd worden zoals voetbal, padel en gezellige bedrijfsuitjes;
 • Je komt te werken bij een bedrijf dat werkt met het mooiste en een van de belangrijkste exportproducten van Nederland, namelijk bloemen en planten;
 • Je onderdeel wordt van een team van ongeveer 200 gemotiveerde, sportieve en vooral gezellige collega’s.

Waar kom je terecht?

The Floral Connection is een veelzijdige en professionele partner voor bloemen en planten. TFC is onderdeel van Dutch Flower Group, een familie van gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt sector.

We weten allemaal hoe leuk het is om in de supermarkt dat mooie boeket of die leuke plant toe te voegen aan je boodschappen. Om het thuis nog gezelliger te maken of als cadeau. Supermarkten voegen met bloemen en planten waarde toe aan hun formule en wij zorgen er samen met onze telers voor dat zij dit op onderscheidende wijze kunnen doen. Door een innovatief aanbod van bloemen, boeketten en planten dat optimaal past bij de betreffende internationale retailformule. Waar mogelijk aangevuld met ondersteuning in verkoopadvies, duurzaamheid, data, trendinformatie, milieu-eisen, certificering en optimale logistiek. Wij maken dit iedere dag mogelijk door als team te verbinden, te creëren en te inspireren.

Om met elkaar te groeien en samen met onze telers en klanten te floreren. Omdat we ervan overtuigd zijn dat duurzaam samenwerken meer plezier en resultaat oplevert. Waarbij we het ook leuk vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan en vernieuwend te denken en te doen. Uiteraard komen we daarbij onze afspraken altijd na, want we hebben betrouwbaarheid en partnership hoog in het vaandel staan. Zodat consumenten iedere dag blij de supermarkt kunnen verlaten met onze producten en wij onze missie waarmaken: We deliver a floral smile!

The Floral Connection streeft naar diversiteit en inclusie.

We willen dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf volledig kan ontwikkelen bij The Floral Connection. Iedereen is welkom ongeacht culturele achtergrond, leeftijd, arbeidsvermogen, gender of seksuele geaardheid. We zijn van mening dat verschillen in medewerkers ons als bedrijf alleen maar rijker maakt. We hebben behoefte aan een diversiteit aan perspectieven, achtergronden, talenten en kennis. Zo zijn we op ons best en blijven we van elkaar leren en hierdoor verbeteren. Niet ondanks, maar dankzij verschillen.

Wil jij floreren in deze functie?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze functie? Solliciteer dan direct hieronder via de sollicitatiebutton!

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij:

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2022)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing