Vacature Application Supportmedewerker

Dutch Flower Group

Wil jij als Application Supportmedewerker onze DFG-bedrijven in de regio Den Haag of regio Amsterdam en jouw collega applicatiebeheerders ondersteunen in hun dagelijks werk? Dan ondersteunen ze jou ook zeker met het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden. Wij wachten op jou met open armen en natuurlijk een bos bloemen om bij ons aan de slag te gaan.

Even voorstellen

Dutch Flower Group (DFG) is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten met locaties in regio Westland en regio Aalsmeer. Wij bedienen de hele internationale sierteeltketen met onze ruim 30 gespecialiseerde handelsbedrijven. Dat zijn 75 miljoen bloemen, 10 miljoen boeketten en 10 miljoen planten op tafel bij de consument. Een groot team, maar we werken samen als familie!

Wat ga je doen als Application Supportmedewerker?

Als Application Supportmedewerker binnen de afdeling IT sta je rechtstreeks in contact met medewerkers van de verschillende DFG-bedrijven. Verder ondersteun je jouw collega applicatiebeheerders in hun dagelijks werk en natuurlijk ondersteunen zij jou ook waar nodig met hun kennis en vaardigheden. Onze wereld van bloemen en planten is supersnel en levendig. En binnen deze wereld zijn de DFG-bedrijven zeer succesvol en dat maakt deze functie dan ook extra leuk en uitdagend. Geen dag is hetzelfde. Maar in de basis komt jouw werk op het volgende neer:

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor supportvragen op het gebied van ERP-software en aanvullende functionele software. Deze supportvragen komen binnen via het ticketsysteem, maar ook telefonisch en per mail;
 • Jij coördineert de binnenkomende tickets, 1e lijns vragen los je zelf op, 2e lijns vragen leg je neer bij je collega applicatiebeheerder. Ook monitor je of de vragen worden opgepakt zodat de eindgebruikers weer aan het werk kunnen;
 • Ondersteunen van collega applicatiebeheerders bij 2e lijns vragen, maar ook bij testen, inrichten en implementeren van onze ERP functionaliteiten. Hiermee ondersteun je het IT team, leer je zelf veel en maak je stappen om verder te groeien binnen het team;
 • Onderhouden en aanvullen van stamgegevens, bijvoorbeeld het aanmaken van nieuwe artikelen;
 • Opstellen van documentatie voor gebruikers en jouw collega’s over functionaliteiten binnen het ERP pakket.

 Jij als Application Supportmedewerker

 • Jij hebt minimaal een MBO opleiding op niveau 4.
 • Jij staat stevig in je schoenen en weet de juiste prioriteit te geven aan hulpvragen en projecten.
 • Jij weet dat het beeld van de introverte IT’er niet altijd waar is. Jij hebt affiniteit met software én bent sociaal onderlegd.
 • Jij hebt interesse in bedrijfsprocessen en de ondersteuning daarvan met software.
 • de mogelijkheid om tussen +/- 7.45 – 16.45 uur op onze locatie in Honselersdijk of Aalsmeer aanwezig te zijn.

 

Wat krijg je als Application Supportmedewerker bij Dutch Flower Group

 • DFG heeft een enorm aandeel in de bloemenmarkt. Als Application Supportmedewerker maak jij deel uit van het team dat de software beheert voor onze Retail afdeling.
 • Binnen het team hebben we iedere specialisatie nodig en helpen wij elkaar.
 • Wij maken tijd vrij om jou echt goed in te werken. Je wordt begeleid door verschillende collega’s zodat je iedereens specialiteit leert kennen.
 • Die laptop en telefoon hebben wij al voor je geregeld. Verder zijn er op het kantoor fijne zit/sta-bureaus en dubbele schermen.
 • Afhankelijk van jouw kennis en werkervaring bieden wij jou een salaris tussen de € 2400,-  en de € 3500,- bruto per maand. Natuurlijk krijg je ook een pensioen, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
 • Met onze opleidingskalender kies je zelf de opleidingen die bij jouw doelen passen.  Groei van support medewerker door naar applicatie beheerder, en kies een gave specialisatie.
 • Langdurige samenwerkingen lonen, dat hebben wij wel begrepen. Daarom bieden we jou na het eerste jaar graag een vast contract aan.
 • Groei met ons IT team mee als junior, medior of senior. Bij ons is er plek én uitdaging voor ieder talent!

Solliciteren

Jij bent die sociale IT’er die door de bomen het bos nog ziet en het werk van jouw collega’s graag wat gemakkelijker maakt. Druk op de knop en solliciteer! Toch nog een vraag? Bel met onze HR-manager Madelon (06-83229002). Wil je meer weten over de functie? Bel dan met onze manager Cees  (06-51600672).

Application Supportmedewerker bij DFG jouw baan?

Solliciteer direct!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0

% sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing