Accountmanager Retail Verre Markten

Holex Flower

Ze zeggen ” We hebben meer bloemen nodig!”

Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V., met ca. 160 medewerkers, is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven, importeurs en retail leveranciers wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over, zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op bloemenmarkten in Seoul, Zuid Korea en New York, USA, maar ook via onze klanten bij high-end flowershops in Dubai, een 5* hotel in Shanghai of een Whole Foods store in Cincinnati. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op bestemmingen waar ook ter wereld aan te laten komen. Niet geheel onbelangrijk als men bezig is een belangrijk evenement of een grootse bruiloft aan te kleden, of als een supermarktketen een Tulpenpromotie heeft gepland.

“Connecting Continents” is onze lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en groei mee terwijl we onze en jouw doelen verwezenlijken!

Voor onze vestiging in De Kwakel / Aalsmeer zoeken wij een

Wat ga je doen?

Samen met 2 collega’s verzorg je aanbod en optimale service richting grote retail leveranciers op andere continenten. Momenteel is dat vooral richting de Verenigde Staten en Canada, maar op korte termijn wordt ook gekeken naar China en Australie. Je werkt aan een jaarplanning en bent continue ‘in touch’ met ons inkoopteam en kwekers om aanbod te vinden en vast te leggen. Productkennis, creativiteit, scherp calculeren en reageren op actuele ontwikkelingen zijn jouw kwaliteiten.

Wij vragen

Je beschikt over een ruime portie commerciële praktijkervaring in de internationale retailsector. Je bent organisatorisch en commercieel sterk en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en te onderhandelen. Daarnaast heb je een goed cijfermatig inzicht en een resultaatgerichte instelling. Je hebt ervaring met, of staat ervoor open om met moderne systemen te werken (ERP, webshop, CRM). Je houdt van een informele sfeer waar samen hard gewerkt wordt voor een optimaal resultaat. I.v.m. tijdsverschillen met onze afzetmarkten ben je in staat werktijden flexibel en optimaal in te delen en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels zodat je een goede gesprekpartner bent voor je collega’s, leveranciers en klanten. Reizen naar verre bestemmingen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Een job in een aangename, moderne werkomgeving met een divers team van collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform.

Sollicitatieproces

Wil jij je horizon verbreden bij ons moderne, gezonde, steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar sfeer, teamwork en onze werknemers centraal staan? Neem dan contact met ons op! Meer informatie over deze vacature krijg je door contact op te nemen met Paul Hoogenboom (Algemeen Directeur ), bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 06-53184370. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected].

Ben jij de Accountmanager Retail Verre Markten die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0

% sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing