Account Manager Midden-Oosten Holex Flower B.V.

Accountmanager Midden-Oosten & Azië

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij blijven groeien en hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V. is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in Shanghai, Miami en Quito. Importeurs wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse snijbloemen gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex Flower dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Doha. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. Niet geheel onbelangrijk als men bezig is een belangrijk event of een grootse bruiloft aan te kleden!

“Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. Holex Flower groeit en we hebben jou nodig ter uitbreiding van ons team Midden Oosten/ Azië. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en groei mee terwijl we onze en jouw doelen verwezenlijken!

Voor uitbreiding van ons Midden-Oosten & Azië Sales Team zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager Midden-Oosten & Azië

Wat ga je doen?

Het Sales Team is continu bezig met het verzorgen van aanbod en optimale service richting onze klanten over de hele wereld. Als Accountmanager Midden-Oosten & Azië onderhoud je het contact met groothandelsklanten, importeurs, e-commerce bedrijven, high end bloemisten, wedding planners etc. Dagelijks ben je bezig met op creatieve wijze in te spelen op hun behoeften. Jouw voelsprieten staan op scherp om steeds een goede match te maken tussen ons aanbod en de vraag van de klanten. Je schakelt tussen verschillende tijdzones, culturen maar ook op het gebied van vrachtkosten en valuta’s.  Buiten de vaste producten en wensen vind je het ook een uitdaging om samen met ons inkoop en e-commerce team passend aanbod te vinden en tonen voor events, seizoenen en feestdagen. Het optimaal kunnen bedienen van onze klanten in het genoemde marktgebied betekent dat er ook in de vroege ochtenduren (vanuit huis) gewerkt moet worden. Werktijden zijn daarom flexibel.

Wij vragen

Je beschikt over een ruime portie internationale commerciële praktijkervaring, bij voorkeur in de sierteeltsector. Je bent organisatorisch en commercieel sterk en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en te onderhandelen. Daarnaast heb je een goed cijfermatig inzicht en een resultaatgerichte instelling. Je hebt ervaring met, of staat ervoor open om met moderne systemen te werken (ERP, webshop, CRM). Je houdt van een informele sfeer waar samen hard gewerkt wordt voor een optimaal resultaat. Je bent in staat je werktijden flexibel maar optimaal in te delen en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels zodat je een goede gesprekpartner bent voor je collega’s en klanten. Reizen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Een baan in een aangename, moderne werkomgeving met een divers team van collega’s. We nemen de tijd voor het inwerkprogramma waarin je op verschillende afdelingen binnen Holex Flower je collega’s en onze processen goed leert kennen. We zijn een innovatief bedrijf met een sterke drang naar internationale expansie, waarin er voortdurend nieuwe uitdagingen zich voordoen zowel op ons hoofdkantoor in Nederland als op de andere locaties. En last but not least… elke vrijdag een mooie bos bloemen mee naar huis!

Sollicitatieproces

Wil jij werken bij ons moderne, gezonde, steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar sfeer, teamwork en onze werknemers centraal staan? Of ben je benieuwd en nieuwsgierig hoe een afwisselende dag er binnen ons team eruit ziet? Neem dan contact met ons op! Meer informatie over deze vacature krijg je door contact op te nemen met Reinier Voskamp (Area Manager Middle East & Asia), bereikbaar via [email protected] of via 06-26146458. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected]

Ben jij de Accountmanager Midden-Oosten & Azië die wij zoeken

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing